Co dát muži? Kreativní a cool nápady na dárky.

Sofistikovaného gentlemana nelze k narozeninám, kariérnímu postupu nebo jiné významné události překvapit standardním dárkem v podobě drahého parfému nebo značkového oblečení.

Tento článek bude zajímavý pro ty, kteří mají v úmyslu nejen potěšit svého zbožňovaného přítele, manžela, šéfa, bratra nebo přítele, ale také mu způsobit radost, nadšení a upřímnou vděčnost.

Nabízíme několik netriviálních, exkluzivních řešení pro blahopřání významnému pro vašeho zástupce silnějšího pohlaví. Každé z odpovídajících neuvěřitelných a nečekaných překvapení zanechá úžasné vzpomínky a bude si je pamatovat každý muž po celý život.  

Cestování

Do exotických dalekých zemí není nutné zvát svou milovanou či jinou milovanou osobu na dlouhou dobu. Zaprvé si tak štědrý dárek nemůže dovolit každý a zadruhé to bude vyžadovat čas, který obdarovaný prostě nemusí mít. Nechte tento výlet trvat pár dní, ale bude krátký a plný úžasných událostí.

Spoustu zajímavostí najdete v každé ze západoevropských metropolí, například v hlavním městě České republiky. Praha se zlatou kopulí dobývá svou symbiózou mistrovských děl antické architektury a stylové moderní architektury. Je to krásná metropole kontrastů, kde můžete navštívit hospody známé daleko za hranicemi Evropy, nabízející návštěvníkům desítky elitních druhů vyhlášeného českého piva.

Místní muzeum středověku ukazuje hostům rytířské souboje. Navíc v tak nádherném městě není nouze o zábavní centra a noční kluby, které v noci hýří životem. Vládne v nich atmosféra skutečné dovolené, která našim současníkům v běžném životě katastrofálně chybí.

Pikantní masáž

Nejde o léčbu a ani o hubnutí, i když tak neuvěřitelně příjemná procedura má nepřímo oba účinky. Sofistikovaný gentleman by měl předvést sezení erotické masáže ve specializovaném, známém a prestižním salonu.

V mnoha evropských metropolích existují odpovídající instituce. Erotická masáž v Praze – nevyslovené hlavní město této speciální služby, známé již od starověku, se setkalo s mnoha nadšenými ohlasy. Město je známé svými zkušenými masérkami, které profesionálně poskytují odpovídající služby.

Návštěvníci těchto masážních salonů mají jedinečnou příležitost zažít potěšení z dovedných doteků mistrů pikantního ručního umění, kteří jsou ve svém podnikání skutečnými čaroději. Je známo, že eromasáž byla ve starověku výhradní výsadou egyptských faraonů, vládců Číny a Indie. Je prokázáno, že jedno sezení může zlepšit sexuální zdraví muže, pomoci mu otevřít čakry pro harmonizaci těla i duše, zvýšit sebevědomí a přirozeně přinést nesrovnatelné potěšení. Je to příležitost naučit se tajemství skutečné blaženosti doteku, tsunami vzrušení a šumu relaxace.

Předplatné do posilovny nebo bazénu

Toto řešení osloví příznivce zdravého a aktivního životního stylu. Je lepší vybrat si sportovní areál, který nabízí různé druhy tréninků na moderním vybavení pod vedením zkušených trenérů.

Návštěva těchto provozoven pomůže sebenáročnému pánovi k ještě dokonalejšímu vlastnímu tělu, ale i ke zlepšení vlastní fyzické výkonnosti – vytrvalosti, síly, obratnosti. Pro příznivce zdravého životního stylu je rozhodně oblíbeným a užitečným cvičením pro udržení formy a energetického tonusu trénink v posilovně nebo plavání.

Je to také skutečná, účinná příležitost, jak se zbavit stresu souvisejícího s pracovními či rodinnými problémy a setkat se se zajímavými lidmi, stejně smýšlejícími nebo stejně smýšlejícími ženami.

Setkání s idolem

Zde stojí za to zaměřit se čistě na zájmy, koníčky muže. Například idolem fotbalového fanouška je jeho oblíbený tým – vstupenka na zápas s jeho účastí vytrvalého fanouška nepopsatelně potěší.

Divadelníka ctihodného věku potěší možnost zúčastnit se kultovní premiéry nebo jen oblíbeného představení za účasti jeho oblíbené slavné herečky. Je lepší, když se mu představí místo blíže jevišti – v tomto případě bude moci uvažovat o předmětu svého zbožňování a užívat si rozjímání nad velkolepou hrou umělkyně a jejích kolegů.

A zástupci mladší generace budou rádi, že budou mít příležitost zúčastnit se zábavné a bujaré párty se svou milovanou nebo několika nejlepšími přáteli, kterou pořádá a inspiruje celonárodně uznávaný DJ.

Romantická večeře pro dva

Jedná se o uspořádání důvěrné akce, která zahrnuje plný pronájem sálu špičkové restaurace s pozváním živých hudebních interpretů nebo mistrů původního žánru – iluzionistů, tanečníků.

Staňte se zlatým hřebem takové akce, která se koná v komorním prostředí, může být součástí jejího programu v podobě velkolepé a pestré striptýzové show. Při plánování tohoto druhu překvapení je důležité vzít v úvahu všechny detaily, od nabídky až po vnitřní výzdobu místnosti a hudbu – příjemné pro muže by mělo být úplně všechno. Zodpovědnost za přípravu vhodného druhu prezentace tedy může převzít pouze člověk nebo lidé, kteří znají jeho gastronomické, estetické a další preference důkladně do posledního detailu.

Ať už byste si vybrali jakýkoli originální dárek pro zástupce silnějšího pohlaví, měli byste vzít v úvahu několik hlavních rysů tohoto muže. Mezi nimi – věk, sklony a záliby, stejně jako světonázor, temperament, okruh zájmů a individuální potřeby.

A klíčová podmínka – tento originální dárek by měl být vyroben upřímně, s touhou muže potěšit ze srdce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

šestnáct − 2 =