Erotická masáž jako účinná metoda prevence prostatitidy

Adenomem prostaty v té či oné míře trpí podle statistik asi třetina pánů starších 30 let a do 50 let toto rozšířené onemocnění postihuje asi každého druhého muže.

Důvody pro rozvoj této nebezpečné patologie, která způsobuje mnoho potíží a nepohodlí zástupcům silnějšího pohlaví a zbavuje je potěšení z plného sexuálního života, mohou být různé. Mezi rizikové faktory odborníci zahrnují genetickou predispozici, neaktivní životní styl, špatné návyky a zánětlivé procesy v těle.

Včasná prevence prostatitidy pomůže vyhnout se této nemoci, o které vám povíme dále.

Symptomatická

Prostatitida, která má často chronickou formu, je doprovázena řadou příznaků, které naznačují, že mužské zdraví je ohroženo. Pro klinický obraz tohoto onemocnění jsou typické následující příznaky:

  • bolestivé pocity v oblasti prostaty;
  • porušení močení – tento fyziologický proces se stává bolestivým a obtížným a nutkání se stávají častějšími;
  • silná bolest při erekci, problémy s potencí a snížené libido;
  • nadměrné pocení.

Není divu, že na pozadí takového patologického stavu se u mužů často vyvine přetrvávající deprese spojená s uvědoměním si vlastní méněcennosti a sníženého sebevědomí.

Dá se prostatitidě předejít?

Urologové doporučují několik metod prevence tohoto onemocnění. Moderní možnosti prevence prostatitidy mohou být různé.

Patří mezi ně například dodržování zásad zdravé výživy a optimální pitný režim. Podle odborníků může strava bohatá na ovoce a zeleninu obsahující antioxidanty snížit riziko adenomu prostaty. Zároveň by se mělo na minimum snížit množství potravin obsahujících tuky živočišného původu.

Lékaři doporučují věnovat zvláštní pozornost fyzické aktivitě a sportu, aby se zabránilo rozvoji prostatitidy. Cvičení, které pomáhá zlepšit krevní oběh v pánvi a posiluje svaly, by mělo být pravidelné. Kromě toho se pánům doporučuje minimalizovat používání alkoholických nápojů a nikotinu. Měli by se vyhýbat stresu, umět zvládat své negativní emoce a dodržovat hygienu.

Ve specializovaných zdravotnických zařízeních v počáteční fázi onemocnění jsou pacientům nabízena speciální terapeutická cvičení. Pozitivní výsledky mohou přinést i pravidelné lekce jógy.

Prozradíme vám, co dělat, abyste se prostatitidě s jistotou vyhnuli – tato informace bude nepochybně zajímat většinu silnějšího pohlaví.

Jak může eromasáž pomoci při prostatitidě?

Mužům, kterým záleží na jejich fyzickém a sexuálním zdraví, můžeme nabídnout jiný druh metodologie. Je prokázáno, že je efektivní a mnohem příjemnější než náročná gymnastická cvičení a často vyčerpávající tréninky.

Náš salon v Praze provozuje různé druhy erotických masáží pro pány, na jejichž technice se podílí profesionálové masáž prostaty.

Tato technika působí komplexně pozitivně na mužský organismus, preventivně a v počátečních fázích onemocnění léčebně. Je možné jmenovat několik výsledků příslušných speciálních masáží, které svědčí o jejich účinnosti:

  • stimulace krevního oběhu v oblasti prostaty, která normalizuje stav reprodukčního systému, zabraňuje vzniku bolestivých příznaků a odstraňuje je;
  • urychlení vylučování exsudátu nahromaděného v prostatě – sekreční tekutina, která hromadí patogenní, vyvolávající zánětlivé procesy, mikroorganismy;
  • optimalizace práce genitourinárního systému – jeho funkčnost se díky speciální masáži vrací do normálu;
  • posílení příjemných pocitů při orgasmu – stávají se intenzivnějšími a extrémně živějšími.

Praxe dokazuje, že několik sezení erotické masáže stačí k tomu, aby se zabránilo rozvoji zánětu prostaty a zbavili se počátečních příznaků příslušné patologie. Díky této masážní proceduře již není mužská ejakulace doprovázena bolestivými pocity – našim klientům se vrací radost z plného sexuálního života a sebevědomí.

Proč navštívit erotický masážní salon Fenix?

Naše elitní masérské zařízení v Praze je nejlépe hodnoceno, protože má řadu výhod.

  • Útulné, stylově a nádherně zařízené interiér a dokonale pohodlné prostředí pro naše hosty. Upřímně nám záleží na tom, aby každá návštěva pocítila péči a pozornost již při vstupu do našeho prestižního salonu. Sezení probíhají v relaxačním prostředí s tlumenými světly a příjemnou relaxační hudbou.
  • Profesionalita a vysoký vzhled masérky. Techniku jemné, intimní masáže pro muže, včetně preventivní a terapeutické, znají na výbornou. Tyto dámy, které poskytují tak oblíbené služby, přitom vypadají rozkošně – bezvadnost ve všem je naší specialitou.
  • Dodržování potřebné hygieny standardy. K tomuto důležitému problému přistupujeme s maximální péčí. Upřednostňujeme pořádek a čistotu, která je prioritní podmínkou zdraví klientů i personálu.
  • Použití speciální vysoké kvality oleje které zvyšují účinek masážních procedur. Tyto přírodní, neobsahující syntetické vůně a další tekutiny nepříznivě ovlivňující tělesné složky, pomáhají našim návštěvníkům zažít nepřekonatelný pocit blaženosti a relaxace.
  • Cenově dostupné, spravedlivé ceny. Naše služby erotických masáží nejsou o nic dražší než naši konkurenti, ale kvalitou je jednoznačně předčí. Pro stálé klienty nebo zájemce o více sezení nabízíme výhodné slevy.

Pouze jedno sezení může každému z našich hostů poskytnout neuvěřitelný, bezprecedentní pocit blaženosti a mít pozitivní dopad na jeho sexuální zdraví, urologické orgány a mužskou sílu.

Garantujeme, že naši klienti při této proceduře, bez ohledu na jejich fyzické a psychické problémy, nepocítí žádnou bolest, ale poznají, co je to skutečná něha a potěšení. Kromě preventivních eromasáží pro silnější pohlaví naše služba zahrnuje masáže pro ženy a páry a také masážní techniku značky Fenix vyvinutou našimi specialisty pro nejnáročnější návštěvníky.

Alternativou gymnastiky a léků k prevenci prostatitidy je návštěva našeho masážního salonu. Přidejte se k řadám našich klientů: pečujte o své intimní zdraví tím, že důvěřujete nejkvalifikovanějším a nejzkušenějším odborníkům!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

2 × dva =