Historie a modernost tantrických masáží

Ve světě existuje mnoho chiropraktických technik. Mnohé z nich se využívají k léčebným účelům, některé mají kosmetické účinky, odbourávají stres a poskytují relaxaci.

Řekneme vám o tantrické masáži, jejíž služby poskytuje náš salon Fenix v Praze. Toto je skutečné umění, které vzniklo v různých částech světa a stalo se jedním z atributů starověkých civilizací před několika tisíciletími.

Tento trend, nastolený výzkumníky, se stal důkazem, že kultura erotických masáží se vyvíjela jako součást vztahu mezi lidmi paralelně a nezávisle na různých kontinentech.

Indie

Důkazem takových masážních praktik v prehistorických dobách jsou dochované obrazy na zdech starověkých indických chrámů, buddhistických a hinduistických. Mnohé z nich jsou narativní obrázky demonstrující kulturu tantrické masáže. Takové zvláštní, vynikající techniky byly v oné vzdálené době hinduistů nedílnou součástí romantických a sexuálních vztahů. A byly také považovány za způsob, jak pomoci dosáhnout vnitřní harmonie, osvícení a byly součástí různých meditací a rituálů.

Mnoho let studovat příslušné obrazy, které zdobily fasády a interiéry chrámů v Indii, věnoval slavný vědec minulého století Sand-Jam Parindhashivara. Dospěl k závěru, že tantra se stala jednou ze základních tradic místní filozofie a spirituality asi před sedmi tisíciletími.

V té době ve starověké Indii poskytovaly takové speciální masážní služby vlivným lidem chrámové tanečnice a kněžky. Již tehdy používali speciální, stimulující a skluz zlepšující oleje pro jemné a vášnivé doteky těla.

V roce 1926 na základě příslušného materiálu badatel publikoval rezervovat „Zdroje lásky“. Později si tento známý muž otevřel i školu erotických masáží.

Zkušenosti z této specifické školy, která prokázala spojení mysli, těla a síly doteku, zdědilo mnoho zemí.

Čína

Skutečnost, že obyvatelé Nebeské říše si byli nejen dobře vědomi techniky tantrické masáže, ale také je dokonale zvládl, dokládají starověká čínská pojednání, která se dochovala až do naší doby.

Je zajímavé, že v té vzdálené době tuto neobvyklou masážní techniku praktikovali i lékaři. A v básních to bylo také chváleno slavnými básníky, jako je Sun Yu, který žil ve 3. století před naším letopočtem. Jeho vznešenou poezii, včetně té věnující se tomuto pikantnímu tématu, citují čínští milenci a romantici i v naší době.

Ne každý ale vnímal tak dojemnou techniku jako něco nadpozemského. Podle spolehlivých historických pramenů mnozí Číňané přistupovali k erotickým masážím velmi pragmaticky. Jeho sezení byla součástí služeb poskytovaných místními kurtizánami.

Techniky těchto postupů, které zahrnovaly relevantní techniky jako tření, hlazení, hnětení a vibrace, byly různé. Byly použity podle přání klientů. S pomocí bodové jemné masáže tak čínské řemeslnice dokázaly ovládat mužskou erekci, zvýšit libido a ostrost sexuálních vjemů.

Mnoho starých Číňanů bylo zastánci taoistického sexuálního učení. Příslušná pojednání propagující symbiózu tantrické masáže, cvičení čchi-kung a vnitřní alchymie tvrdila, že v kombinaci tato metoda zaručuje dlouhověkost až nesmrtelnost.

Egypt

Egypťané, kteří žili ve starověku, byli k procedurám zlepšujícím zdraví a péči o tělo nesmírně uctiví. Není divu, že nejbohatší lidé země faraonů a pyramid oblíbili masáž.

Je známo, že eroticko-tantrické masáže se zde podle kánonů a tradic konaly dopoledne. Tyto procedury, oblíbené představiteli šlechty obou pohlaví, v prehistorickém Egyptě byly složité, vícestupňové a byly skutečnými rituály. Pro kosmetický efekt byly doplněny zábaly. K tomuto účelu egyptské masérky používaly nejen kadidlo a oleje, ale také med, léčivé bahno a dokonce i bahno.

Příprava takových prostředků byla svěřena pouze kněžím a kněžím. Masérkami se většinou stávaly dívčí konkubíny faraonů a dalších bohatých lidí, které prošly speciálním výcvikem. Čím byl Egypťan bohatší a vlivnější, tím více takových profesionálních masérek měl.

Koncept staroegyptské tantrické masáže byl založen na speciální metodě doteků, doprovázených třením aromatických olejů. Smyslně a pomalu je vtíraly do pokožky a dávaly tak možnost vstřebat patřičnou tekutinu doslova v každé buňce pokožky. Pokud dívka zvládla techniky tohoto umění k dokonalosti, byl takový mistr považován za posla bohů.

Obecně platí, že technika eromasáže ve starém Egyptě vyžadovala sofistikovanost a rafinaci, použití teplých olejů a kadidla (modrý lotos, růže, jalovec, myrta a další) ve velkém množství a znamenala důraz na duchovní spojení s klientem.

Řecko

Erotická masáž byla nedílnou součástí kultury a života obyvatel starověké Hellas. Odkaz slavného řeckého historika a básníka Homerama popisuje zajímavou tradici.

Spočívalo v tom, že v předvečer nadcházející bitvy helénští válečníci zvedli morálku a hýčkali se takovými postupy. Prováděly je šikovné a zkušené řecké krásky.

Starověké řecké masérky k těmto účelům používaly i speciální oleje.
V oněch vzdálených dobách v Řecku byla tantrická masáž nejen známá, ale i žádaná. V popularitě byla na druhém místě za léčebnou masáží. Nejčastějším místem pro takové pikantní masážní procedury, které měly zároveň silný zdravotní účinek, přinášely pocit potěšení a navozovaly pozitivní emoční náladu, byly koupele.

Řecká masážní technika příslušných specifik zahrnovala tření určitých bodů na chodidlech, rukou a hlavě klientů.

Kde se mohu naučit tajemství tantrické masáže v Praze?

Takové jedinečné sezení, které jsou symbiózou starověkých technik a moderny, nabízí náš elitní masážní salon – nejlepší v hlavním městě České republiky.
Naši hosté vysoce oceňují řadu výhod naší prestižní provozovny, které ji vynesly do pozice lídra:

  • vysoká profesionalita masérky – dokonale ovládají různé eromasážní techniky a vědí, jak dodat úžasný pocit slasti a blaženosti každému klientovi bez ohledu na jeho věk, pohlaví, zdravotní stav, typ temperamentu a individuální preference;
  • příjemný atmosféra která disponuje k plnému odpočinku a relaxaci – interiéry našich masážních místností jsou útulné a stylové, poskytují vše pro pohodlí návštěvníků, je zde příjemná pološera, jemná vůně jemného kadidla a lyrické hudby;
  • silný komplexní účinek po jednom sezení - taková manuální technika zlepšuje fyzické zdraví, zlepšuje krevní oběh v tkáních a stav reprodukčních orgánů a také pozitivně ovlivňuje emocionální a psychické zdraví člověka, zvyšuje jeho sebevědomí;
  • adekvátní ceny – jsou dostupné nejen pražským oligarchům, takže odpovídající nezapomenutelné potěšení si mohou dovolit i lidé s průměrným příjmem a stálé zákazníky potěšíme výhodnými slevami.

Chcete se cítit jako čínský císař, padišáh z Hindustanu, egyptský faraon nebo statečný helénský válečník? Není nic jednoduššího: navštivte náš prémiový erotický masážní salon!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

18 − Pět =